Uspešno rešavamo tehničke
probleme u dogovorenom roku!


Tehnička podrška

PREDNOSTI

Ne posustajemo
ni pred velikim izazovima

Najbolja stvar u vezi sa našom tehničkom podrškom je to što smo dostupni 24/7, što znači da možete dobiti pomoć bilo kada i bilo gde.

HDD COMPUTERS TEHNIČKA PODRŠKA

HDD TEHNIČKA PODRŠKA vam je na raspolaganju za konsultacije i nedoumice koje vam generišu zastoje ili probleme u radu sa softverom. Naš inženjerski tim za softversku podršku veoma ozbiljno shvata svoj zadatak i razume značaj neometanog rada, pa će vaši zahtevi biti rešeni u najkraćem mogućem roku.

HDD USLUGE

TEHNIČKA PODRŠKA ZA PREDUZEĆA

✓ Hardware


✓ Software


✓ Cloud


✓ Internet


✓ Microsoft i Kaspersky licence


✓ Digitalne platforme

TEHNIČKA PODRŠKA

✓Održavanje IT sistema

Odaberite uslugu tehničkog održavanja i administracije i oslonite se na naše iskustvo.

TEHNIČKA PODRŠKA

✓ Serveri

Centralizacija podataka, specifična softverska rešenja, tehnička podrška koja nudi
neometan rad vitalnih delova sistema.

TEHNIČKA PODRŠKA

✓ Softver

Pomoćićemo vam da odaberete softver i način licenciranja u skladu sa vašim potrebama, a zatim ćemo pristupiti instalaciji i potrebnim podešavanjima. Naša ponuda objedinjuje operativne sisteme, servise i programe namenjene različitim segmentima poslovanja

TEHNIČKA PODRŠKA

✓ Računari

Isporuka računara i periferne opreme odabrana u skladu sa specifičnostima svakog poslovanja.

TEHNIČKA PODRŠKA

✓ Mreža

Kontaktirajte nas za adekvatan izbor mrežne obreme za brz, stabilan i bezbedan prenos podataka. Podrškom za mrežu omogućite sigurnu komunikaciju.

TEHNIČKA PODRŠKA

✓ Cloud

Ukoliko brinete o zaštiti svojih potaka nudimo vam da osigurate
kompletnu IT infrastrukturu u bezbednom okruženju – na serverima izvan vašeg poslovnog okruženja. Maksimalna zaštita i mogućnost ažuriranja vaših podataka uz minimalna ulaganja.
Pružamo vam podršku u kompletnom procesu prelaska na Cloud uz potrebne instrukcije za rad.

Naši partneri

Naše vrednosti

Kreativni

Naš kreativni tim svakodnevno napreduje kroz prihvatanje novih izazova u dinamičnom i konkurentnom okruženju. Ne plašimo se da pomeramo granice i istražujemo nove mogućnosti. Uvek smo spremni za usvajanje novih znanja i unapređenje veština, kao i eksperimentisanje sa novim strategijama, kanalima i taktikama. Smatramo da je kreativnost ključni element svakog uspeha i faktor koji nas izdvaja od konkurencije i privlači pažnju ciljne publike.

Naše vrednosti

Odgovorni

Kao tim odgovornih ljudi, razumemo značaj pružanja visoko kvalitetnih usluga koje ispunjavaju očekivanja naših klijenata. Konstantnim unapređenjem procesa rada i efikasnosti obezbeđujemo garanciju da svaki projekat na kome radimo bude završen u dogovorenom roku i prema najvišim standardima kvaliteta. Na taj način izgradili smo reputaciju pouzdanih saradnika i uspostavili dugoročnu saradnju sa našim klijentima.

Naše vrednosti

Rezultati

Svaki član našeg tima svojim sposobnostima doprinosi rezultatima. Spremnost da kombinujemo naše veštine, podržavamo razvoj svakog pojedinca i negujemo timski duh vodi nas ka zajedničkom ostvarivanju najboljih performansi u digitalnom svetu. Od IT podrške preko servisiranja računara, do planiranja sadržaja i strategija digitalnog marketinga, mi smo profesionalci u svojim oblastima koji su uvek spremni na nove izazove.

Imate izazov?
Mi smo tu za vas.

Mi predstavljamo jedinstveni kontakt za rešavanje izazova u
domenu IT podrške, neophodnih za funkcionisanje u
savremenom poslovnom okruženju. Pored ostalih usluga,
obezbeđujemo i tehničku podršku za pravna lica.