Uspešno rešavamo sve tehničke
probleme u dogovorenom roku!


Servis

PREDNOSTI

Ne posustajemo
ni pred velikim izazovima

Brigu o vašim računarima možete prepustiti sigurnim rukama naših servisera.

Primenom jedinstvenog sistema obuke zaposlenih obezbeđujemo sigurnost u procesu rada i garantujemo kvalitet usluge.

HDD SERVISERI

Uspešno rešavamo većinu kvarova ili ponudimo adekvatnu zamenu uređaja uz otkup starog. Važno je napomenuti da imamo odličnu saradnju sa drugim firmama koji su specijalizovani samo za određene oblasti u IT sektoru.

HDD USLUGE

Kontaktirajte nas ako vam je potrebno:

✓ Čišćenje i zaštita računara od virusa
✓ Servisiranje laptopova
✓ Instalacija sistema i programa
✓ Legalizacija softvera
✓ Servisiranje hardvera
✓ Servis monitora
✓ Zamena baterije na UPS-evima
✓ Nadogradnja i sklapanje računara
✓ Proširenje memorije
✓ Održavanje računara i mreža

HDD SERVIS

✓ Laptop i dekstop računara

Svakom laptop i desktop
računaru pristupamo oprezno i strpljivo ispitujemo kvar i njegove uzroke. Nakon obavljene dijagnostike naši serviseri obavestiće vas o stanju,
ponuditi rešenja prema vašim potrebama i mogućnostima, i potvrditi predviđen rok popravke. Tek nakon dogovora sa vama otpočinjemo proces
intervencije.

HDD SERVIS

✓ Brzo i efikasno rešavanje kvarova i zamene uređaja

Naši iskusni serviseri uvek su raspoloženi da svoje znanje stave u službu vaših potreba u cilju brzog i efikasnog rešavanja kvarova. Zahvaljujući njihovoj posvećenosti i veštinama osiguraće da vaš uređaj
radi kao i prvog dana i verno vas služi.

HDD SERVIS

✓ Tableta i mobilnih telefona

U HDD servisu svakog meseca vratimo u život više desetina mobilnih uređaja, kao i osmeh na lice našim korisnicima.

HDD SERVIS

✓ Mogućnost otkupa vaših starih uređaja, zamena uređaja za nove ili polovne uz doplatu

Pružamo podršku prilikom pronalaženja adekvatnog uređaja kao i ekonomičnog rešenja prilagođenog vašim potrebama i budžetu.

Naši partneri

Naše vrednosti

Kreativni

Naš kreativni tim svakodnevno napreduje kroz prihvatanje novih izazova u dinamičnom i konkurentnom okruženju. Ne plašimo se da pomeramo granice i istražujemo nove mogućnosti. Uvek smo spremni za usvajanje novih znanja i unapređenje veština, kao i eksperimentisanje sa novim strategijama, kanalima i taktikama. Smatramo da je kreativnost ključni element svakog uspeha i faktor koji nas izdvaja od konkurencije i privlači pažnju ciljne publike.

Naše vrednosti

Odgovorni

Kao tim odgovornih ljudi, razumemo značaj pružanja visoko kvalitetnih usluga koje ispunjavaju očekivanja naših klijenata. Konstantnim unapređenjem procesa rada i efikasnosti obezbeđujemo garanciju da svaki projekat na kome radimo bude završen u dogovorenom roku i prema najvišim standardima kvaliteta. Na taj način izgradili smo reputaciju pouzdanih saradnika i uspostavili dugoročnu saradnju sa našim klijentima.

Naše vrednosti

Rezultati

Svaki član našeg tima svojim sposobnostima doprinosi rezultatima. Spremnost da kombinujemo naše veštine, podržavamo razvoj svakog pojedinca i negujemo timski duh vodi nas ka zajedničkom ostvarivanju najboljih performansi u digitalnom svetu. Od IT podrške preko servisiranja računara, do planiranja sadržaja i strategija digitalnog marketinga, mi smo profesionalci u svojim oblastima koji su uvek spremni na nove izazove.

Imate kvar?
Mi smo tu za vas.

Mi predstavljamo jedinstveni kontakt za rešavanje izazova u domenu IT podrške, neophodnih za funkcionisanje u savremenom poslovnom okruženju. Pored ostalih usluga, obezbeđujemo i tehničku podršku za pravna lica.