Uspešno rešavamo sve tehničke
probleme u dogovorenom roku!


Licence & Instalacije

PREDNOSTI

Ne posustajemo
ni pred velikim izazovima

Bez obzira da li tražite licencu za određeni softverski program ili vam je potrebna pomoć u instalaciji i konfigurisanju na vašem sistemu, imamo stručnost i iskustvo da posao obavimo brzo i efikasno.

HDD COMPUTERS LICENCE & INSTALACIJE

U svetu IT-a, licence igraju ključnu ulogu u kontroli pristupa softverskim proizvodima. Pomoć u vođenju i administriranju licenciranih naloga pružaju administratori licenci koji upravljaju pristupom vašem softveru. Aktivacija licence
može biti izvršena bilo gde u svetu, nezavisno od
geografske lokacije pružaoca i primaoca usluge, uz pomoć
remote programa.

HDD USLUGE

Kontaktirajte nas ako vam je potrebno:

✓ Posedujemo licencu za
    software „ALLPlan“ u saradnji
    sa nemačkom firmom
    „Wowiconsult GmbH“ na polju
    pružanja usluga kontrole i izrade 
    digitalnih planova.

LICENCE I INSTALACIJA

✓ MICROSOFT OFFICE 365

Premium Office aplikacije, dodatno skladište na oblaku, napredna bezbednost i još mnogo toga – sve u okviru jedne odgovarajuće pretplate.

LICENCE I INSTALACIJA

✓ WINDOWS OPERATING SYSTEM

Sa razlogom najpopularniji operativni sistem na svetu, dizajniran da bude jednostavan za korišćenje, sa intuitivnim korisničkim interfejsom koji je lak za navigaciju.

LICENCE I INSTALACIJA

✓ INSTALACIJA SISTEMA

Instalacija licenciranih sistema i programa, u skladu sa vašim potrebama.

LICENCE I INSTALACIJA

✓ MICROSOFT ONE DRIVE

Sačuvajte datoteke i fotografije u usluzi OneDrive i pristupajte im sa bilo kog uređaja, bilo gde.

LICENCE I INSTALACIJA

✓ KASPERSKY INTERNET SECURITY

Najbolja antivirusna zaštita na jednom mestu. Nenametljiva stalno prisutna zaštita. Mogućnost zaštite
velikog broja računara sa centralizovanim upravljanjem.

Naši partneri

Naše vrednosti

Kreativni

Naš kreativni tim svakodnevno napreduje kroz prihvatanje novih izazova u dinamičnom i konkurentnom okruženju. Ne plašimo se da pomeramo granice i istražujemo nove mogućnosti. Uvek smo spremni za usvajanje novih znanja i unapređenje veština, kao i eksperimentisanje sa novim strategijama, kanalima i taktikama. Smatramo da je kreativnost ključni element svakog uspeha i faktor koji nas izdvaja od konkurencije i privlači pažnju ciljne publike.

Naše vrednosti

Odgovorni

Kao tim odgovornih ljudi, razumemo značaj pružanja visoko kvalitetnih usluga koje ispunjavaju očekivanja naših klijenata. Konstantnim unapređenjem procesa rada i efikasnosti obezbeđujemo garanciju da svaki projekat na kome radimo bude završen u dogovorenom roku i prema najvišim standardima kvaliteta. Na taj način izgradili smo reputaciju pouzdanih saradnika i uspostavili dugoročnu saradnju sa našim klijentima.

Naše vrednosti

Rezultati

Svaki član našeg tima svojim sposobnostima doprinosi rezultatima. Spremnost da kombinujemo naše veštine, podržavamo razvoj svakog pojedinca i negujemo timski duh vodi nas ka zajedničkom ostvarivanju najboljih performansi u digitalnom svetu. Od IT podrške preko servisiranja računara, do planiranja sadržaja i strategija digitalnog marketinga, mi smo profesionalci u svojim oblastima koji su uvek spremni na nove izazove.

Potrebna vam je podrška za IT sisteme?
Mi smo tu za vas.

Mi predstavljamo jedinstveni kontakt za rešavanje izazova u domenu IT podrške, neophodnih za funkcionisanje u savremenom poslovnom okruženju. Pored ostalih usluga, obezbeđujemo i tehničku podršku za pravna lica.