Moderna & kvalitetna rešenja

Izrada sajtova

PREDNOSTI

Ne posustajemo
ni pred velikim izazovima

Želite li da unapredite svoje poslovanje na internetu? Ne tražite dalje od naših usluga dizajna i razvoja web stranica! Naš tim profesionalaca specijalizovan je za prilagođavanje web lokacija specifičnim potrebama i zahtevima omogućava da ostvarite svoje ciljeve na mreži. Pored toga, nudimo vam i stručno vođenje projekta, podršku i održavanje nakon izrade websitea kako bismo osigurali da vaša web stranica ostane moderna i funkcionalna.

HDD IZRADA SAJTOVA
Možete biti sigurni da profesionalni grafički dizajneri,
programeri i stručnjaci za SEO optimizaciju sajta
posvećeno rade na vašem projektu.
HDD USLUGE

Kontaktirajte nas ako vam je potrebno:

✓ Kreiranje sadržaja za sajtove
✓ SEO
✓ Website Programiranje
✓ Website Dizajn
✓ Website Održavanje i tehnička
podrška

IZRADA SAJTOVA

✓ Kreiranje sadržaja za sajtove

Kvalitet i relevantnost sadržaja web stranice su ključni faktori u privlačenju i zadržavanju posetilaca, poboljšanju rangiranja na pretraživačima i podsticanju posetilaca da preduzmu određenu radnju.  Zbog toga je kreiranje visokokvalitetnog, privlačnog i prilagođenog sadržaja koji zadovoljava potrebe i očekivanja vaše ciljne publike od suštinskog značaja.

IZRADA SAJTOVA

✓ Website Programiranje

Programiranje web sajtova je proces kreiranja, izgradnje i održavanja veb lokacija koristeći različite programske jezike, okvire i alate. To uključuje dizajniranje i kodiranje različitih komponenti web stranice, kao što su izgled, sadržaj, funkcionalnost, platforme za e-trgovinu, analitičke alatke i bezbednosne funkcije i kako bi se osiguralo da sajt  funkcioniše nesmetano i da zadovoljava potrebe svojih korisnika i zainteresovanih strana, kao i da pruži što kvalitetnije korisničko iskustvo.

IZRADA SAJTOVA

✓ COPYWRITING & CONTENT WRITING

Copy i content writing su dva različita oblika pisanja koji služe različitim svrhama i imaju različite karakteristike. Prvo ima za krajnji cilj konvertovanje čitaoca u kupca kroz ubedljiv i uverljiv narativ, dok content pisanje fokusirano na kreiranje informativnog, obrazovnog i zabavnog sadržaja u cilju  da čitaocu pruži određenu vrednost ili zabavu. Oba su potrebna za dosezanje do ciljne grupe i oba zahtevaju temeljno istraživanje i detaljno proučavanje teme koja se obrađuje. 

IZRADA SAJTOVA

✓ SEO

Optimizacija web sajta za pretraživače je proces povećanja vidljivosti sadržaja sajta na organskim ili besplatnim rezultatima pretrage, odnosno prilagođavanje sajta internet pretraživačima kao što su Google, Yahoo… Krajnji cilj SEO-a je da poveća kvantitet i kvalitet organskog saobraćaja na vašoj web lokaciji, što može dovesti do veće vidljivosti, kredibiliteta i konverzija u procesu poslovanja.

IZRADA SAJTOVA

✓ Website Dizajn

Web dizajn se odnosi na proces kreiranja vizuelnih i estetskih aspekata web stranice, uključujući njen izgled, tipografiju, šemu boja, slike i grafiku. Svi ovi aspekti mogu uticati na ukupan uspeh web stranice u smislu angažovanja korisnika, stopa konverzije i rangiranja sajta na pretraživačima. Dobar web dizajn može stvoriti pozitivno korisničko iskustvo, izgraditi poverenje i kredibilitet i istaći vaš sajt iznad konkurencije.

IZRADA SAJTOVA

✓ Website Održavanje i tehnička podrška

Ažuriranje sajta se odnosi na proces unošenja izmena, poboljšanja ili dodataka kako bi on bio ažuran i relevantan za korisnike. Održavanje web stranice može uključiti različite aspekte kao što su njen sadržaj, dizajn, funkcionalnost, bezbednost i performanse, preko dodavanja novih proizvoda u online prodavnicu, čuvanja i arhiviranja podataka.

Naši partneri

Naše vrednosti

Kreativni

Naš kreativni tim svakodnevno napreduje kroz prihvatanje novih izazova u dinamičnom i konkurentnom okruženju. Ne plašimo se da pomeramo granice i istražujemo nove mogućnosti. Uvek smo spremni za usvajanje novih znanja i unapređenje veština, kao i eksperimentisanje sa novim strategijama, kanalima i taktikama. Smatramo da je kreativnost ključni element svakog uspeha i faktor koji nas izdvaja od konkurencije i privlači pažnju ciljne publike.

Naše vrednosti

Odgovorni

Kao tim odgovornih ljudi, razumemo značaj pružanja visoko kvalitetnih usluga koje ispunjavaju očekivanja naših klijenata. Konstantnim unapređenjem procesa rada i efikasnosti obezbeđujemo garanciju da svaki projekat na kome radimo bude završen u dogovorenom roku i prema najvišim standardima kvaliteta. Na taj način izgradili smo reputaciju pouzdanih saradnika i uspostavili dugoročnu saradnju sa našim klijentima.

Naše vrednosti

Rezultati

Svaki član našeg tima svojim sposobnostima doprinosi rezultatima. Spremnost da kombinujemo naše veštine, podržavamo razvoj svakog pojedinca i negujemo timski duh vodi nas ka zajedničkom ostvarivanju najboljih performansi u digitalnom svetu. Od IT podrške preko servisiranja računara, do planiranja sadržaja i strategija digitalnog marketinga, mi smo profesionalci u svojim oblastima koji su uvek spremni na nove izazove.

Želite moderan i funkcionalan WebSite?
Mi smo tu za vas.

Želite da ostavite utisak u digitalnom svetu? Obratite se našem
kreativnom timu. Kontaktirajte nas već danas i obezbedite svoje
prisustvo na mreži.