Podrška na putu do uspeha.

Servis

Računara i laptopova

Vašem računaru je potreban servis?

U ČEMU JE NAŠA TAJNA?

Prvo ćemo se detaljno upoznati sa pričom o vašem biznisu, zanimaće nas koje su vrednosti i poruke koje želite da prenesete, šta želite da promenite i kako vidite razvoj svog poslovanja.

Servis

Ne posustajemo ni pred velikim izazovima i uspešno ih rešavamo u dogovorenom roku. 

Licence & Instalacije

Bez obzira da li tražite licencu za određeni softverski program ili vam je potrebna pomoć u instalaciji i konfigurisanju na vašem sistemu, imamo stručnost i iskustvo da posao obavimo brzo i efikasno.

Tehnička podrška

Tehnička podrška vam je na raspolaganju za konsultacije i nedoumice koje vam generišu zastoje ili probleme u radu sa softverom i hardverom.

IT Infrastruktura & Bezbednost

Pružamo vrhunske usluge IT zaštite kako bismo osigurali da vaši podaci i informacije ostanu bezbedni i zaštićeni od potencijalnih sajber pretnji.

ENERGOMONT 029

Novi sajt i vizuelni identitet za kompaniju Energomont029

Show Project
ENERGOMONT 029
Izrada sajta јун 10, 2022

Mini Izola

Kreirali smo novi sajt za Mini Izola

Show Project
Mini Izola
Scroll
HDD DOO

Naše usluge objedinjuju širok opseg delovanja u domenu IT podrške i digitalnih rešenja

Orjentisani na rezultate

HDD je osnovan 2013. godine sa primarnom delatnošću servisiranja i prodaje kompjuterske opreme.

Danas naše usluge objedinjuju širok opseg delovanja u domenu IT podrške i digitalnih rešenja koje uključuju digitalni marketing, brendiranje, web dizajn i web programiranje u saradnji sa našim partnerima.

Naši rezultati orijentisani su na istraživanje konkurencije i definisanje vaših potencijala u skladu sa specifičnostima industrije u kojoj poslujete.

Tako kreiramo individualna rešenja za komunikaciju vrednosti koje želite da predstavite.

Neka vaš brend ostavi otisak u digitalnom svetu!

Naši partneri

Naše vrednosti

Kreativni

Naš kreativni tim svakodnevno napreduje kroz prihvatanje novih izazova u dinamičnom i konkurentnom okruženju. Ne plašimo se da pomeramo granice i istražujemo nove mogućnosti. Uvek smo spremni za usvajanje novih znanja i unapređenje veština, kao i eksperimentisanje sa novim strategijama, kanalima i taktikama. Smatramo da je kreativnost ključni element svakog uspeha i faktor koji nas izdvaja od konkurencije i privlači pažnju ciljne publike.

Naše vrednosti

Odgovorni

Kao tim odgovornih ljudi, razumemo značaj pružanja visoko kvalitetnih usluga koje ispunjavaju očekivanja naših klijenata. Konstantnim unapređenjem procesa rada i efikasnosti obezbeđujemo garanciju da svaki projekat na kome radimo bude završen u dogovorenom roku i prema najvišim standardima kvaliteta. Na taj način izgradili smo reputaciju pouzdanih saradnika i uspostavili dugoročnu saradnju sa našim klijentima.

Naše vrednosti

Rezultati

Svaki član našeg tima svojim sposobnostima doprinosi rezultatima. Spremnost da kombinujemo naše veštine, podržavamo razvoj svakog pojedinca i negujemo timski duh vodi nas ka zajedničkom ostvarivanju najboljih performansi u digitalnom svetu. Od IT podrške preko servisiranja računara, do planiranja sadržaja i strategija digitalnog marketinga, mi smo profesionalci u svojim oblastima koji su uvek spremni na nove izazove.

Imate projekat?
Mi smo tu za vas.

Mi smo tim kreativaca koji vaše ideje oblikuju u stvarnost. Težimo konstantnom razvoju kreativnih potencijala i stalno smo u potrazi za novim inspiracijama. Primenjujemo raznolike pristupe članova našeg tima sa fokusom na stvaranje inovativnih rešenja koja oduševiti naše klijente.

ENERGOMONT 029

Novi sajt i vizuelni identitet za kompaniju Energomont029

 • Strategy

  Brand Strategija, UX Strategija

 • Design

  UI/UX Dizajn

 • Client

  EnergoMont 029

Pogledajte Projekat
јун 10, 2022

Mini Izola

Kreirali smo novi sajt za Mini Izola

 • Strategy

  Brand

 • Design

  UI/UX Design

 • Client

  Mini Izola

Pogledajte Projekat